Diensten

Verscheping diensten

Bij de verscheping van een truck of machine komt veel kijken, denk aan administratie, opmaken van de juiste documenten en natuurlijk het afleveren in de haven. Hierin kunnen wij u van A tot Z ontzorgen. Derks Trucks heeft reeds vele jaren ervaring hiermee en kan dit op een professionele en snelle manier voor u afhandelen.

Vervoer en transport diensten

Derks Trucks kan het transport van uw gebruikte truck of machine tot aan de plek van bestemming regelen. Tegen scherpe tarieven transporteren wij uw truck of machine veilig naar de haven, of een andere eindbestemming. Door middel van onze eigen diepladers en chauffeurs, regelen wij dit optimaal voor u.

Export diensten

Derks Trucks is RDW gecertificeerd. Bij export heeft uw truck of machine meestal een tijdelijk kentekenbewijs en is het niet vanzelf verzekerd. Indien gewenst, sluiten wij een tijdelijke transportverzekering voor u af. Tevens voor export buiten de EU dragen wij zorg voor de juiste export en douane documenten.

Brengt u zelf uw voertuig naar de plaats van bestemming? Dan moet u over een exportkenteken beschikken, ook dit kunnen we snel voor u verzorgen.